Betaal later met Klarna. Profiteer nu van GRATIS verzending.

Garantie & Reparatie

Op alle producten geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een product bij bezorging in goede staat moet zijn en bij normaal gebruik goed moet functioneren. Wij kijken hierbij ook naar de economische levensduur van een product. Het ene product gaat namelijk langer mee dan het andere.

 

Garantie

De producent geeft op het ComfyKolf borstkolfapparaat een beperkte garantie op defecten in het materiaal en/of verwerking: 12 maanden garantie op de pompmechanisme (aansturingsmodule) en 90 dagen garantie op de afwasbare onderdelen vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Defecten die ontdekt worden binnen de garantieperiode, moeten worden gemeld aan ComfyKolf via het retourcentrum. ComfyKolf behoudt zich het recht voor om de oorzaak van het defect te achterhalen om te bepalen of het product al dan niet gratis wordt vervangen.

Deze garantie geldt niet voor normale slijtage of schade veroorzaakt door het gebruik, fysieke of natuurlijke vernieling, ongeval, misbruik, verwaarlozing of andere externe oorzaken. Elke poging om de pompmechanisme (aansturingsmodule) te demonteren, maakt deze garantie ongeldig.

Elke garantieclaim moet worden onderbouwd met redelijke bewijzen. ComfyKolf moet worden geïnformeerd over alle defecten. Dit kan aangegeven worden in het retourformulier zodra je deze hebt ontvangen van ComfyKolf. Het retourformulier ontvang je na het aanmelden van je retour via het retourcentrum. In het geval dat ComfyKolf besluit het product te vervangen, wordt de duur van deze garantie niet verlengd voor het vervangende product.

Dit is een product voor één enkele gebruikster. Bij gebruik door meer dan één persoon kunnen er gevaren voor de gezondheid ontstaan en vervalt de garantie.

 

Kapot of beschadigd artikel melden

Is je bestelde artikel niet compleet, kapot of beschadigd, of werkt het niet goed? Wij helpen je graag verder:

  1. Het aanmelden van je retour doe je via het retourcentrum. Vermeld in de notities wat er mis is, zo kunnen we je nog sneller helpen.
  2. Na een korte analyse van het probleem maken wij een serviceverzoek aan. Je stuurt vervolgens het product naar onze reparatiedienst, het adres staat vermeld op het retourformulier dat je na contact van ons zult ontvangen. De afhandeling neemt gemiddeld 3 tot 7 werkdagen in beslag.