Betaal later met Klarna. Profiteer nu van GRATIS verzending.

Over ons

ComfyKolf is de oplossing voor jou.
Doe je ding terwijl je kolft.

 

Maak kennis met ComfyKolf, de borstkolf die jou verlost van draden en slangen. Voel je vrij om in alle oppervlakten van je huis te kunnen kolven. Met ComfyKolf kun je comfortabel kolven waar jij wilt.

Onze hoogste prioriteit is de kwaliteit van ons product. ComfyKolf is een kwalitatief product met hoge waarderingen en tegelijkertijd betaalbaar waar vele moeders naar uitkijken.

Ga jij de uitdaging aan om op de nieuwe manier te kolven en je handmatige kolf op te bergen in je kast? Bestel jouw elektrische borstkolf vandaag nog en geniet met een paar dagen al van de vrijheid!

ComfyKolf.nl en ComfyKolf.com zijn enkel webshops die haar producten dezelfde dag verstuurd vanuit het magazijn. Afhalen op locatie is niet mogelijk. Bestel jij vandaag nog voor 17:00 uur? Dan ontvang jij je pakketje binnen 1-2 werkdagen. Wij doen er alles voor om je pakketje met 1 werkdag te kunnen leveren.
Betalingen kunnen online met iDEAL en Klarna uitgevoerd worden. Wij bieden diverse betaalmethodes aan om het voor jou makkelijker te maken. Je pakket wordt netjes bezorgd met GLS. 

Voor een lange tijd is ComfyKolf een betrouwbare speler in Nederland en België, maar sinds juni 2021 breiden we onze netwerken uit in Duitsland en Frankrijk. Ook daar zijn mama´s zeer tevreden met de ComfyKolf borstkolf.

Bij vragen kun je ons altijd bereiken op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur via de klantenservice. Mailen kan naar info@comfykolf.com. Wij zorgen dat al je vragen binnen 24 uur beantwoord zijn.